fredag 2 september 2011

Allsång på torget imorgon

Strategi är något som diskuteras i korridorerna i självstyrelsegården så här i valtider. I Ålands radios reportage igår (som ligger ute på nätet) kan man höra hur vi inom de åländska partierna har lagt upp planerna inför kampanjen.

(PS....om du inte orkar lyssna på alla de andra så börjar jag prata efter 19.03)

Vi syns på stadsbussarna, det startas bloggar och sjungs om vem som är rappare och vem som går framåt, det talas om vem som har fler idéer och vem som bryr sig mer. Det skall delas ut kokhäften, bananer och ballonger och pennor (vilket väl är det bästa med valrörelsen: pennor tappar man ju alltid bort) :-)

För dig som vill bilda dig en egen uppfattning rekommenderar jag Palaver på Torget i Mariehamn imorgon kl 11 till 14. Förutom debatter och tävlingar får du chansen att sjunga med i allsången som leds av mig, Ove Andersson (ob), Martin Staf (lib) och Hasse Grönwall (vaktmästare i lagtinget).

Vi utlovar sväng och skönsång och bandet återkommer med jämna mellanrum, redan strax efter 11 är vi uppe på scenen. Och du, partierna bjuder på kaffe, äppeljuice och Ålandspannkaka....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar